Cariere

Completează echipa!

Suntem o echipa tânără, profesionistă, entuziastă si care se bazeaza pe aportul fiecarui membru al echipei.

Dezvoltarea continuă a flotei noastre ne face interesați de colegi noi, atât șoferi profesioniști cu experiență, cât și dispeceri și expeditori cu experiență, care să asigure transportul în cele mai bune condiții de siguranță a încărcăturilor pe care le încredințează clienții noștri.

Candidații care doresc să facă parte din echipa noastră pot lăsa un CV, la adresa hr@ravitex.ro.

Contact: 0040-256-242482; 0040-799-885446

Cariere

Ne dorim în echipă oameni dedicați, orientați spre cunoaștere, care vor să-și construiască o carieră în domeniul logisticii.

Candidatul ideal pentru posturile pe care le avem și le vom avea deschise în cadrul companiei noastre trebuie să dea dovadă de spirit organizatoric, de inițiativă, deschidere către inovație, deschidere către învățarea de lucruri noi și nu în ultimul rând, atenție la detalii.

Posturi vacante

Dispecer logistică

Te așteptăm în echipa noastră

...dacă deții studii medii, cunoștințe legislație transport, cunoștințe tehnici negociere, experiență de minim 1 an într-o funcție similară, vorbești limba engleză/germană - nivel avansat, ai abilități de comunicare, planificare și organizare a activităților.

detalii post

Misiunea ta

 • planificarea, organizarea și coordonarea activității zilnice de transport internațional în spațiul comunitar și extracomunitar
 • coordonarea executării comenzilor de transport rutier din portofoliul firmei sau obținute din piață
 • coordonarea într-un mod eficient a activității șoferilor autocamion în spațiul comunitar si extracomunitar cu respectarea instrucțiunilor, procedurile de lucru ale companiei și a reglementărilor legislative în vigoare
 • prospectarea oportunităților de transport continuu (contactare clienți actuali, parteneri, potențiali clienți) în vederea stabilirii de relații comerciale astfel încât întregul parc logistic alocat să aibă activitate permanentă
 • dezvoltarea portofoliului de comenzi prin atragerea de noi clienți
 • procesarea documentelor de transport
 • evidenţa documentelor de transport

Compania noastră îți oferă un loc de muncă stabil, instruire teoretică și practică, salarizare atractivă și ambianță plăcută într-un colectiv tânăr.

Șofer - transport marfă

Te așteptăm în echipa noastră

...dacă deții studii medii, permis auto categoriile B, C, E, atestat transport marfă, card tahograf, experienţă în conducere autovehicul în trafic intern şi internaţional, cunoştinţe minime de mecanică auto, vorbești limbile engleză/ germană la nivel conversațional, ai disponibilitate pentru lucru în străinătate, deții abilități de comunicare, planificare și organizare a activităților.

detalii post

Misiunea ta

 • efectuarea de transporturi interne şi externe a mărfurilor optime cu respectarea indicaţiilor Coordonatorului de Transport
 • asistarea la încărcarea şi descărcarea mărfurilor transportate
 • asumarea răspunderii de integritatea autovehiculului deținut și de integritatea mărfurilor transportate
 • cunoaşterea şi respectarea legislaţiei naţionale şi internaţionale aplicabilă în domeniul transportului

Compania noastră îți oferă un loc de muncă stabil, salarizare atractivă și ambianță plăcută într-un colectiv tânăr.