Flota

ZI DE ZI, LA DRUM, LA FEL CA ACASĂ

Suntem în permanență orientați spre înnoirea și extinderea flotei, dar și spre dezvoltarea continuă a abilităţilor profesionale ale şoferilor pentru a răspunde eficient nevoilor diverse ale clienților noștri.

Flota RAVITEX, dotată cu mașini de ultimă generație, este pregătită pentru provocările unei piețe a transporturilor extrem de competitivă

camioane mari
semiremorci

Flota
Transport
mărfuri

Asigurăm transporturi pentru mărfuri generale și speciale în cele mai bune condiții.

Exploatare

Toate maşinile noastre nu au o durată de exploatare mai mare de patru ani, fiind înlocuite imediat după ce au depaşit această perioadă.

Atestate

Maşinile noastre deţin atestatele de transport eliberate de autorităţile din România, în funcţie de tipul de transport pe care îl efectuează.

Certificate

Semiremorcile noastre deţin certificate Schmitz Cargobull şi Dekra privind siguranţa încărcăturii transportate, dovada că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde în domeniu.

GPS

Fiecare maşină este dotată cu telefon mobil şi este monitorizată GPS, astfel încât beneficiarul va putea şti întodeauna starea transportului său.

Flota
Transport
de persoane

Flota RAVITEX de microbuze, autobuze și autocare vă stă la dispoziție pentru servicii profesionale de transport urban, extraurban și internațional.

Maşinile beneficiază de ultimele generaţii de dotări tehnologice, îndeplinesc standardele EEV şi Euro 6 şi provin de la producători de renume din domeniul auto.