Misiunea

RAVITEX

Transport intern și internațional
de persoane și mărfuri

Existăm de peste un deceniu într-o lume extrem de competitivă. Am reușit să câștigăm statutul de furnizor de top în domeniul transporturilor rutiere. Ravitex este astăzi o companie etalon în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri și persoane în plan național și internațional.

Flota Ravitex, dotată cu mașini de ultimă generație, are capacitatea de a asigura transporturi speciale, dedicate unor sectoare industriale de referință cu cerințe riguroase în ceea ce privește transportul de mărfuri, respectiv sectorul alimentar.

Pe o piață a serviciilor cu rigori și deadline-uri stricte, am reușit să creștem capitalul de încredere din partea clienților și să onorăm cereri complexe și exigente. Flota noastră cuprinde mașini de ultimă generație și este oricând pregătită să facă față provocărilor care reprezintă piața transporturilor.

Dacă în urmă cu 15 ani în parcul nostru existau 4 camioane disponibile, astăzi sunt 250 camioane mari și 320 semiremorci.

Principiile noastre

Împreună cu echipa noastră, am dezvoltat și creat pe parcursul anilor un cod de principii care ghidează relația de colaborare cu partenerii și clienții noștri. Calitate, promptitudine și condiții de siguranță - sunt reperele cheie care guvernează relațiile noastre de business.

Siguranță

persoanelor și a mărfurilor pe care le transportăm, indiferent de rută

Adaptabilitate

la nevoile clienților prin soluții și tehnologii moderne în domeniu

Profesionalism

principiu care se remarcă atât în dotarea tehnică a flotei, cât și în pregătirea șoferilor

Punctualitate

livrăm la timp chiar și în condițiile unor termene strânse, ceea ce ne-a adus o parte importantă a recunoașterii de care ne bucurăm în domeniu.

Prin respectarea strictă a acestor principii reușim să construim acel plus de valoare esențial pentru serviciile noastre.

Performanță

Ne dezvoltăm concomitent cu piața și ne creștem performanțele în paralel cu evoluția tehnologiei. Parcul auto este înlocuit complet odată la patru ani cu mașini noi provenite de la cei mai importanți producători din domeniu: Mercedes, Volvo, Schmitz Cargobull (remorci).

Inovație

Prin înlocuirea regulată a mașinilor cu unele noi, dotate cu ultimele inovații tehnice, respectăm și ultimele reglementări în ceea ce privește protecția mediului. Am aderat la conceptul Green Logistics, concept prin care ne impunem respectarea celor mai noi reglementări în domeniul protecției mediului.

Profesionalism

Ne preocupă să avem un personal bine pregătit, de aceea șoferii noștri beneficiază de sesiuni de training specializat astfel încât să asimileze cunoștințele teoretice și practice necesare pentru un condus preventiv și eficient.

Suntem transportatorul care susține nevoia de mobilitate a afacerilor, indiferent că este vorba de marfă sau persoane.

Sisteme de management

ISO 9001

ISO 14001

OHSAS 18001

Politica de calitate