Servicii

CU RAVITEX DRUMUL CONTINUĂ!

RAVITEX asigură transportul în siguranță a persoanelor și a mărfurilor către toate destinațiile naționale și europene cu ajutorul unei flote de ultimă generație operate de șoferi profesioniști, instruiți în condusul preventiv și eficient.

Clienții noștri beneficiază de garanția calității serviciilor specializate pe care le solicită. Propunem servicii premium de transport al mărfurilor în toată Europa.

La timp

Livrările se fac întotdeauna conform graficului stabilit în funcție de parametrii indicați de client și corelați cu condițiile meteo și starea drumurilor din zonele pe care le traversăm.

Siguranță

Garantăm integritatea transporturilor și dispunem de o asigurare globală CMR pentru toate tipurile de transporturi pe care le facem, prin urmare în cazul în care transportul nu ajunge în cele mai bune condiții la destinație, asigurările vor acoperi contravaloarea eventualului prejudiciu.

Eficiență

Mașinile noastre care pleacă pe rute internaționale pot avea în componență, în funcție de proiectele clienților și echipaje de 2 șoferi profesioniști care se succed la volan pentru ca transportul să ajungă la destinație în cel mai scurt timp de tranzit posibil.