Transport

de mărfuri

Asigurăm transportul de mărfuri generale, de produse specifice industriei alimentare sau industriei automotive, atât pe rute din România, cât și pe rute internaţionale. Maşinile folosite pentru acest tip de transporturi sunt adaptate în funcţie de volumul mărfurilor transportate şi de condiţiile speciale necesare siguranţei unor tipuri de mărfuri.

Transport materii prime, PIESE și componente PENTRU INDUSTRIA automotive

Prin maşinile adaptate pentru industria automotive, venim în întampinarea nevoilor specifice acestui domeniu cu microbuze, camioane şi camioane de mare tonaj.

Transport temperatură controlată

Specific produselor perisabile din industria alimentară, cât și materiilor prime care necesită diverse regimuri de temperatură.

Avem remorci frigorifice de mare capacitate (înălțime 279 cm), remorci frigorifice bi-temperatură, double deck și care dețin certificate Pharma.

Transport mărfuri generale

Transportăm orice tip de mărfuri generale intern şi internaţional cu maşini de diferite capacităţi. În funcţie de volumul transportat, vă recomandăm maşina potrivită care poate livra mărfurile dumneavoastră în siguranţă şi în intervalul de timp dorit.

Transport mărfuri periculoase

Asigurăm transportul de mărfuri periculoase conform reglementărilor impuse de către Autoritatea Rutieră din România. În categoria mărfurilor periculoase intră acele substanţe şi produse care prin natura lor fizico-chimică pot provoca daune persoanelor sau mediului înconjurător.

Maşinile folosite pentru acest tip de transport deţin licenţă specială de transport din partea Autorităţilor Române care confirmă faptul că sunt dotate corespunzător pentru a efectua transportul de mărfuri periculoase respectând toate condiţiile de siguranţă.

Transport în regim de urgenţă

Timpul de transport al materiilor prime influenţează direct activitatea de producţie. Pentru a asigura partenerilor noştri condiţiile optime de desfăşurare a activității, le punem la dispoziție acest serviciu de transport în regim de urgenţă, efectuat cu microbuze Mercedes Sprinter de 3.5 tone și Mercedes Sprinter de 3.5 tone cu prelată pentru transporturile de volum.

Acest serviciu este optimizat astfel încât timpul de tranzit să fie redus semnificativ, iar materiile prime să ajungă rapid şi în siguranţă în locațiile de producţie pentru ca procesele tehnologice să nu fie afectate.