Transport

de persoane

Flota RAVITEX de microbuze, autobuze și autocare vă stă la dispoziție pentru servicii profesionale de transport urban, extraurban și internațional.

Asigurăm transportul urban de persoane cu autobuze special destinate acestui scop. De asemenea, punem la dispoziţie autocare pentru transportul de persoane extraurban intern sau internaţional în scop turistic.

Transport urban de persoane

În general, autobuzele noastre de transport urban acoperă zona Timişoarei şi sunt folosite pentru transportul angajaţilor din industria automotive către locațiile de producţie şi retur.

Traseele sunt optimizate, astfel încât timpul de transport să fie unul redus şi să acopere o arie cât mai largă pentru a facilita tranzitul angajaţilor din zonele oraşului în care locuiesc înspre locurile de muncă.

Powered by RAVITEX BUS

Călătoria ta cu RAVITEX

Transport de persoane în scop turistic

Oferim autocare şi microbuze agenţiilor de turism care organizează excursii în ţară şi în străinătate.

Pentru ca acest serviciu să fie unul calitativ, autocarele contractate în scop turistic vor fi operate de şoferii nostri profesionişti, specializaţi în acest tip de transport.

Mașinile noastre beneficiază de dotări de ultimă generaţie şi reuşesc să asigure confortul optim pasagerilor pentru ca aceştia să se poată bucura din plin de experienţa călătoriei.

Powered by RAVITEX BUS

Călătoria ta cu RAVITEX

"Călătoriile au tendința de a intensifica toate emoțiile umane". ...pe cele legate de siguranță și confort, lăsați-le în grija noastră.

Cea mai nouă flotă de autocare, autobuze și microbuze din România ...exclusiv MERCEDES BENZ.

Siguranță și profesionalism asigurate de combinația între șoferi profesioniști experimentați, mașini Euro 5 și Euro 6 dotate cu sistemele de siguranță ale ultimei generații.

Autocare, autobuze și microbuze Mercedes Benz cu dotări de top și spații generoase.

Capacitate de transport flexibilă între 19 și 63 de locuri în funcție de cerințele proiectului.

O echipă de Logistică capabilă să pună în practică diverse orare și soluții de transport pentru ca ajungerea TA la destinație să fie făcută în deplină siguranță si la timp.

RAVITEX... Experiențe memorabile în drum spre destinația ta.